SPREMITE SE ZA ZEMLJOTRES: Real dovodi pojačanje od 230 miliona!

Autor:

Sport

22.12.2018

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Broje se dani do Nove godine, ali i novog prelaznog roka koji će po svemu sudeći biti izuzetno zanimljiv, makar kada je reč o Realu iz Madrida.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Real Madrida

Prvak Evrope ne želi da prepušta ništa slučaju zbog loše sezone koju ima, već će angažovati golgetera Harija Kejna iz Totenhema za 150 miliona evra, a uz to poslati Gereta Bejla na "Vajt Hart Lejn", koji prema podacima vredi oko 80.

Engleski napadač je do sada u Premijer ligi postigao čak 117 golova, važi za najubojitijeg centarfora sveta, a nakon odlaska Kristijana Ronalda čini se da je upravo ovako nešto neophodno ekipi Santjaga Solarija.

Uz to, planira se dolazak Žozea Murinja, odnosno povratak na "Bernabeu", tako da zimski prelazni ovaj zimski prelazni rok zaista ima posebnu draž.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hari Kejn

Podsetimo da je najskuplji igrač sveta i dalje Nejmar, čiji je transfer iz Barselone u Pari Sen Žermen 2017. godine iznosio čak 222 miliona evra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading