"Grobari" ponovo ljuti na Vojvodinu: Simpatizeri crno-belih samo na skraćenom jugu

Autor: B92.net/sport

Sport

10.08.2017

17:31 >> 18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Vojvodina saopštio je da će prodaja ulatnica za meč petog kola Super lige Srbije protiv Partizana početi u subotu.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Svega 500 mesta za "grobare" u Novom Sadu

Ulaznice će se u subotu prodavati na glavnoj blagajni stadiona od 12 do 18 časova, dok će se u nedelju prodavati od 15 do 19 časova na blagajnama svake tribine.

SMCena ulaznice za zapadnu tribinu je 500, a za istok 400, dok jug košta 300, a sever 200 dinara. 


Novosađani navode da će organizovani navijači Partizana biti smešteni na južnoj tribini, a da su sve ostale tribine za navijače Vojvodine. 

Na dan utakmice, od 10 časova, ulica Dimitrija Tucovića biće zatvorena i u nju će moći da uđu samo predstavnici medija i navijači Vojvodine sa kupljenom ulaznicom za zapad ili pokazanom sezonskom kartom. 


Ulaz četiri na zapadnoj tribini predviđen je samo za predstavnike medija i vlasnike sezonskih ulaznica, s tim da će vlasnici sezonskih ulaznica moći da koriste i sve preostale ulaze. 


Oni će kod sebe morati da imaju i ličnu kartu. Gledaoci sa kupljenom dnevnom ulaznicom za zapad moći će da koriste sve ulaze osim ulaza četiri. 

Utakmica petog kola Super lige Srbije izmedju Vojvodine i Partizana igraće se u nedelju od 19.00 na stadionu Karađorđe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading