Terzić poslušao Srpski telegraf: Ipak ne dovodi Mićka tužibabu

Autor:

Sport

11.08.2017

06:00 >> 17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je pokušao da glumi mađioničara prilikom samo njemu poznatog načina otpisa kreditnog duga bankama po sistemu - daš milion, oproste ti pet i po, Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, još jednom je pokušao da obmane zvezdašku javnost.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Iako je tvrdio da ne čita naše novine, nakon što smo ga u četvrtak podsetili da je Srđan Mijailović u sporu sa Zvezdom, Terza odlučio da ga ne vraća u klub

Naime, kada je pročitao tekst u Srpskom telegrafu, sa sve dokazima da su "Delije" protiv vraćanja Srđana Mijailovića u klub jer je prilikom odlaska tužio crveno-bele, Terza je brže-bolje istog dana saopštio da tim iz Ljutice Bogdana nikoga neće dovoditi?!

Podsetimo, pre samo četiri dana govorio je da traži zamenu za povređenog Branka Jovičića, a onda je juče, očigledno uplašivši se reakcije "Delija", čije je komentare pročitao u našem listu, obrnuo ćurak.

- Nećemo nikoga dovoditi. Kratak je period da bi se novi igrač adaptirao na sistem i taktičke zahteve trenera Vladana Milojevića - odvalio je Terza i ostao živ, kao da nije znao i pre pet i pre deset dana kad njegov klub igra prvi meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope.

POGAZIO REČ

Podsetimo, generalni direktor na Marakani je u ponedeljak ujutro, čim se saznalo da povreda Branka Jovičića znači njegovo izostajanje sa terena ove jeseni, na sva zvona objavio da će na njegovo mesto uskočiti Aleksandar Ignjovski, Saša Zdjelar ili Srđan Mijailović.

- Celu noć smo sedeli Milojević, Mitar Mrkela i ja. Imamo trojicu potencijalnih pojačanja iz inostranstva. Svi su sa našim pasošem. Stupili smo u kontakt sa njima i njihovim agentima. Opcija je da ih dovedemo na pozajmicu sa pravom otkupa - reče pre samo pet dana Terza.
Odmah je postalo jasno da prva dvojica ne mogu na teren protiv Krasnodara u plej-ofu Lige Evrope jer su igrali to takmičenje za Frajburg i Olimpijakos, te da je jedina opcija Mićko. Međutim, kada ga je Srpski telegraf jedini podsetio da je Mijailović od ne tako davne 2013. u sporu sa Zvezdom, koju je tužio FSS i dobio raskid ugovora na štetu kluba, a kasu ostavio praznu, Terza je već u četvrtak pogazio datu reč.

PRITISAK "DELIJA"

Osim za Zvezdu, promena plana je dobra i za njene navijače koji nisu mogli da prihvate da će navijati za nekog ko im je zabio nož u leđa. "Delije" su u sredu izvršile jak pritisak da se Mićko tužibaba ne vraća. Podsetimo, jedan od komentara je glasio: "Super, vratite Mićka, pa da nas sledeće godine opet tuži!" Inače, Mijailović je trebalo da prima 15.000 evra mesečno od Zvezde za vreme pozajmice iz ruskog Krila sovjetov.

Kako je Terza okrenuo ćurak
7. avgust 10. avgust
- Celu noć smo sedeli Milojević, Mrkela i ja. Stupili smo u kontakt sa trojicom potencijalnih pojačanja: Acom Ignjovskim, Mićkom Mijailovićem i Sašom Zdjelarom. Moramo do srede ujutru to da rešimo, opcija je da ih dovedemo na pozajmicu sa pravom otkupa. - Nećemo nikoga dovoditi. Kratak je period da bi se novi igrač adaptirao na sistem i taktičke zahteve trenera Milojevića.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading