NE MARE ZA MILIONE: Dortmund odbio 130 miliona za Dembelea i suspendovao igrača!

Sport

10.08.2017

16:02 >> 16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Borusija iz Dortmunda ima mnogo poštovalaca među ljubiteljima fudbala širom sveta zbog stvaranja bezbroj talentovanih igrača i dopadljivog stila igre, ali će ova vest da im donese dodatan broj simpatizera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Nakon što se pojavila vest da se Barselona dogovorila sa mladim igračem nemačkog tima Usmanom Dembeleom u vezi sa transferom na "Kamp nou", francuski fudbaler je preskočio trening sa svojim, još uvek aktuelnim, klubom.

Ovo je toliko razljutilo čelnike "milionera" da su rešili da suspenduju talentovanog igrača i momentalno odbiju ponudu katalonskog kluba tešku čak 130 miliona evra.

Ubrzo je stiglo objašnjenje kluba gde se navodi da je i Dortmund ( kao i Liverpul za Kutinuja) odbio astronomsku cifru za novo pojačanje Barselone. 


"FK Borusija Dortmund pregovarao je sa Barselonom na temu mogućeg transfera igrača Borusije Osmana Dembelea u Barselonu. Tokom sastanka, predstavnici Barselone izneli su ponudu koja nije bila u skladu sa vanserijskim fudbalskim i drugim sposobnostima igrača, niti sa trenutnom ekonomskom situacijom na evropskom fudbalskom tržištu. Borusija Dortmund je zato odbila ponudu", objasnio je klub. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading