Klop "skida kapu" Pepu i Sitiju

Autor:

Sport

21.12.2018

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je njegov tim, za sada, jedini bez poraza u Premijer ligi Jirgen Klop smatra da je Mančester siti i dalje favorit za osvajanje titule i kaže da "građani" ne pokazuju nikakve slabosti. Ipak, zna koji je jedini tim koji može da ih zaustavi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

- Oni su veoma, veoma, veoma dobri. Moramo to da poštujemo. Ne mogu da kažem da su u ovom ili onom meču imali sreće. Nije tako. Jednostavno su uvek na visini zadatka. Tako je od prošle sezone koju su završili sa 100 poena. Moram da kažem, kapa dole. Ne pokazuju nikakav znak slabosti - rekao je Jirgen Klop.

- Gledaš njihove utakmice.. Ok, možda ne onu protiv Evertona, ali tada je bilo 13:30 i igrali su posle Lige šampiona. Prvih 15 minuta je bilo kao produženo zagrevanje, lopta je letela na sve strane, promašivali su pasove. Ali, posle toga su preuzeli kontrolu i bez problema došli do pobede. Hvala lepo. Sledeći - u svom stilu je naveo primer Nemac.

- Oni su aktuelni šampioni i igraju kao šampioni. Mi ostali smo izazivači. Zato moramo da se koncentrišemo na svaki meč i ne smemo da uzimamo nikoga zdravo za gotovo. Ako su oni mogli do titule, i mi ostalo moramo da mislimo da možemo i mi - objasnio je Klop.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Liverpul

Liverpul u 17 mečeva u ligi nema poraz, uz 14 poebeda zabeležena su tri remija za 45 bodova i trenutno prvo mesto na tabeli. Zar Liverpul nije postao tim koji ostali žele da zaustave?

- Iskreno, ne gledam nas na taj način. Gledam nas svakog dana, svake nedelje i znam da još uvek moramo da radimo na nekim stvarima. Da li želim da imam više vremena da radim na različitim stvarima - naravno, uvek. Ali niko od nas nema vremena. Moramo da se koncentrišemo jer su stalno pred nama mečevi i kada praviš promene moraš da se nadaš da će one da funkcionišu i da će doneti rezultat. Tako je kako je. O nama razmišljam kao o timu koji želi da pobedi u svakom sledećem meču i koji može to da uradi. Ne kažem to da bih nas rasteretio pritiska. Samo gledam situaciju realno i moram da kažem da je Siti u ovom trenutku tim koji svi žele da pobede - poručuje menadžer Liverpula

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading