Zvezda ostaje bez lidera!

Autor:

Sport

20.12.2018

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Štoper Crvene zvezde Vujadin Savić karijeru bi mogao da nastavi u Trabzonu. Čelnici ovog kluba nameravaju već u januaru da završe posao, čime bi se nadomestio odlazak Mustafe Akbaša, sa kojim je sporazumno raskinuta saradnja.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

U ovom trenutku trener Unal Karaman na raspolaganju dvojicu centralnih defanzivaca Zarga Turea i Madžida Hoseinija, pa je Vujadin Savić oslovljen kao prvi pik za angažovanje u ovom trenutku. Takođe, navodi se i da su prvi kontakti sa menadžerom igrača već uspostavljeni, prenosi turski portal "Fanatik".

Isti izvor napominje i da igraču, koji je u odsustvu Nenada Milijaša nosio kapitensku traku u ovoj sezoni, ugovor ističe u junu, kako ni da lični uslovi neće biti previše visoki, što će značajno olakšati pregovore.

Savić je potpuno oživeo karijeru povratkom u matični klub, za koji je u ove dve sezone odigrao 51 utakmicu u svim takmičenjima i dao značajan doprinos uspesima Crvene zvezde. Ipak, s obzirom da ima 28 godina, ovo mu je dobra prilika da obezbedi još jedan zavidan ugovor u inostranstvu.

RepublikaFoto: Starsport
Vujadin Savić

Crvena zvezda je danas zvanično promovisala Nemanju Milunovića, koji bi u slučaju Savićevog odlaska automatski zauzeo mesto u startnoj postavi i postao novi partner Miloša Degeneka u poslednjoj liniji tima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading