Ernandez ipak ostaje pod "jorganom": Demanti oba kluba

Autor:

Sport

20.12.2018

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U današnje vreme, kada kruži pregršt spekulacija, posebno desetak dana pred početak prelaznog roka, retko možemo videti da se neki klub zbog jedne glasine oglasi zvaničnim putem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lukas Ernandez

To je ovoga puta uradio madridski Atletiko, povodom informacija o odlasku francuskog reprezentativca Lukasa Ernandeza u Bajern.

"Marka" prenela da je Bajern rešen da aktivira otpusnu klauzulu u njegovom ugovoru sa 80 miliona evra i da su Bavarci spremili teren za ovaj posao, kao i da je sam Ernandez zainteresovan za prelazak u Minhen, pa i da je praktično sve dogovoreno.

Zbog svega, u Atletiku su osetili potrebu da se oglase i zvaničnim saopštenjem.

- Povodom priče koju je objavila Marka, o navodnom dogovru između minhenskog Bajerna i našeg igrača Lukasa Ernandeza, prema kojoj će nemački klub aktivirati otpusnu klauzulu francuskog fudbalera u januarskom prelaznom roku, Atletiko Madrid želi da izjavi da je u razgovoru sa našim klubom, Lukas Ernandez demantovao bilo kakvu vrstu dogovora sa Bajern Minhenom i istakao je da nema nameru da napusti naš klub. U prilog tome, odličan odnos između Atletiko Madrida i nemačkog kluba naterao je Bajern da demantuje pomenutu operaciju tokom razgovora predstavnika klubova - stoji na sajtu Atletiko Madrida.

Dakle, od transfera za sada neće biti ništa, ali gde ima dima, ima i vatre, a čini se i da su "Kolćonerosi" poprilično uplašeni za budućnost francuskog reprezentativca, čim su osetili potrebu da se zbog pisanja jednog lista oglase zvaničnim putem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading