U MARTU PROTIV NEMACA: Ko će biti Lane Jovanović ove generacije "orlova"?

Autor:

Sport

20.12.2018

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalsku reprezentaciju Srbije na proleće očekuju prva iskušenja u novom kvalifikacionom ciklusu, ali će pre gostovanja aktuelnom prvaku Evrope (Portugalu) "orlovi" odmeriti snage sa četvorostrukim šampionom sveta.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Srbije

Fudbalski savez Srbije zakazao je prijateljsku utakmicu sa reprezentacijom Nemačke u Volfsburgu 20. marta, piše "Žurnal".

Meč će biti odigran pet dana pre prvog takmičarskog susreta koji će naš nacionalni tim odigrati u novom ciklusu kvalifikacija i predstavljaće najteži mogući test uoči gostovanja Ronaldu i drugovima.

Poslednji put Srbija i Nemačka odmerili su snage pre više od osam godina, u drugom kolu grupne faze Mundijala u Južnoj Africi. Pobedu je tada slavio tim Radomira Antića golom Milana Jovanovića.

Prethodnu prijateljsku utakmicu "orlovi" i "panceri" odigrali su u Gelzenkirhenu 31. marta 2008. godine. Domaćin je slavio posle preokreta sa 2:1, a vodeći gol za Srbiju na toj utakmici postigao je Boško Janković.


Bilo je reči o turneji koju će reprezentacija Srbije sastavljena od igrača iz Super lige imati po Severnoj Americi krajem januara i početkom februara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading