Srbin napušta Španiju, navijači besni!

Autor:

Sport

19.12.2018

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigao je na "Mestalju" iz Crvene zvezde kao igrač koji bi u budućnosti pravio razliku. Ipak, već nakon šest meseci nekadašnji vezista Crvene zvezde mogao bi da promeni klub.

RepublikaFoto: www.crvenazvezdafk.com
Uroš Račić

Srbin je od dolaska polako sticao iskustvo u B timu i nedavno dočekao šansu za debi u Kupu kralja. Iako je Valensija razočarala u tom meču protiv Ebra, Uroš Račič je bio svetla tačka i oduševio je navijače u toj utakmici.

Trener Marselino je kasnije priznao da ne može da garantuje Račiću minutažu u prvom timu i da je najbolja opcija za Srbina da u januaru ode na pozajmicu u redove nekog španskog drugoligaša.  

Račićevi direktni konkurenti za mesto u timu su povređeni. Fransoa Kokelan će biti van stroja dve nedelje, a ŽofriKondogbija između mesec i po i dva meseca. Kapiten Pareho je siguran u tandemu centranih veznih za meč sa Ueskom narednog vikenda, a ko će biti njegov „parnjak“ još se ne zna. Najveće šanse ima Danijel Vas, mogao bi to da bude i Karlos Soler, ali i Račić. Lokalni mediji pišu da Marselino još nema poverenje u Račića i da bi sve moglo da kulminira odlaskom Srbina u januaru.

RepublikaFoto: instagram.com/urosracic6
Uroš Račić

Ali ne u Segundu kako je zamislio Marselino, već u Englesku. Lokalni mediji pišu da Račić igra sjajno u B timu i da je svima jasno da je iznad tog nivoa fudbala. Imaju informacije i da se za njega ozbiljno interesuje jedan engleski premijerligaš koji je spreman da ga kupi u januaru. Ne navode koji klub je u pitanju, niti koja cena osim da će Valensija zaraditi više novca nego što je uložila u kupovinu bivšeg Zvezdinog veziste.  

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading