Ljajić se ekspresno vraća u Italiju!

Autor:

Sport

18.12.2018

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac Adem Ljajić već na zimu bi mogao da prekine jednogodišnju pozajmicu sa Bešiktašem i vrati se u Torino.

RepublikaFoto: Starsport
Adem Ljajić

Kao razlog takvog spleta okolnosti navodi se finansijska kriza u kojoj se nalazi turski velikan navode italijanski mediji.

U klubu žele da se oslobode igrača sa velikim primanjima, a u tu kategoriju spada i 27-godišnji plejmejker. Navodno, on je za sezonu trebalo da zaradi nešto više od dva miliona evra, pa se traži dogovor sa Torinom da se pozajmica raskine posle samo šest meseci.

Bivši igrač Partizana je od dolaska na Bosfor prošlog leta odigrao 15 mečeva za Orlove, postigao dva gola i zabeležio jednu asistenciju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Bešiktaš je nedavno napustio Pepe, koji je godišnje zarađivao 9.5 miliona evra, a pored Ljajića, očekuje se da isto učini i Holanđanin Rajan Babel.

Istanbulski klub je završio takmičenje u grupnoj fazi Lige Evrope, a u domaćem prvenstvu je treći na tabeli sa 26 bodova, osam manje od vodećeg Bašakšehira.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading