NAJGORA PROCENA U ISTORIJI FUDBALA: Napravili su je Hrvati!

Autor:

Sport

18.12.2018

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najgoru procenu u svetu fudbala, verovatno su napravili čelnici Hajduka iz Splita pošto su odbili zvanično najboljeg na svetu, Luku Modrića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Osvajač Zlatne lopte!

On je mogao vrlo lako da karijeru počne na "Poljudu" umesto na Dinamovom "Maksimiru". Mogli su Splićani da imaju Luku Modrića u svojim redovima, ali je to sprečila katastrofalna procena.

As Reala je to otkrio u razgovoru za "Sportske novosti" i nije mnogo žalio zbog toga. A i zašto bi, kada je napravio vrhunsku karijeru.

- Ne treba stvarati mnogo pompe oko svega toga - smireno je odgovorio Luka Modrić.

Zatim je otkrio i da je u detinjstvu bio veliki navijač Hajduka, te da bi mu dolazak na "Poljud" bilo ispunjenje snova.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Jesam bio na probi, ali su ljudi iz kluba procenili da nisam taj. Nije to ni prvi ni poslednji slučaj. Ne može se odmah znati da li neki klinac može da postane veliki fudbaler ili ne. Zato na to ne gledam kao na propuštenu šansu. U detinjstvu sam bio "hajdukovac", ali me nije obeshrabrilo to što me nisu uzeli. Rekoh, treba biti uporan i verovati u sebe - dodao je vezista Reala.

Hajduk ga tada nije želeo, ali Dinamo jeste, pa ga je kasnije izbacio u orbitu.

- Godinu dana kasnije otišao sam u Dinamo i prošao sam na probi. Logično je da sam nakon toga postao "dinamovac", jer me za taj klub vežu prelepi momenti odrastanja, sazrevanja i profesionalnih ostvarenja. Tamo sam upoznao mnoštvo sjajnih ljudi, stekao sam brojne prijatelje za ceo život - istakao je Modrić za "Sportske novosti".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading