TERZA DOVODI TUŽIBABU MIJAILOVIĆA

Autor:

Sport

10.08.2017

06:00 >> 17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekspresno je reagovala Crvena zvezda i pronašla zamenu za povređenog Branka Jovičića, kojem je Nikola Drinčić polomio nogu. Bilo bi to za svaku pohvalu da generalni direktor Zvezdan Terzić rešenje nije pronašao u tužibabi Srđanu Mijailoviću, koji je ne tako davne 2013. godine tužio crveno-bele i dobio raskid ugovora na štetu kluba.

RepublikaFoto: Starsport

Sad mu Zvezda opet valja: Srđan Mijailović

ROBIJEV PULEN

U toj godini egzodusa sa Marakane je otišlo 18 igrača, a prema proceni, odlazak Mijailovića bez obeštećenja, posle presude FSS, ostavilo je rupu u budžetu od 1,8 miliona evra. Igrač koji se najbolje snalazi u defanzivnim zadacima na sredini terena je u Zvezdu došao kao želja tadašnjeg trenera Roberta Prosinečkog, ustalio se u timu i stekao čak i status reprezentativca kod Siniše Mihajlovića. Međutim, dolaskom Aleksandra Jankovića, pa Rikarda Sa Pinta, dok je sportski direktor bio Zoran Stojadinović, Mijailović je preseljen na klupu. Zbog toga je i želeo da ode baš kod Robija u Tursku, ali ljudima na Marakani 1,1 milion evra obeštećenja nije bilo dovoljno, pa su ga posle tužbe pustili za džabe.

1,8 miliona € izgubila Zvezda odlaskom Mijailovića u Kajzeri bez obeštećenja

DELIJE GRME

Koliko je "dobra" odluka o Mijailovićevom povratku, najbolje govore komentari "delija". Zvezdaši nisu zaboravili da ih je vezista napustio i tužio u možda najtežem trenutku za klub. Tada je dug iznosio više od 40 miliona evra, pa bi svaki dinar od njegovog obeštećenja dobro došao.
- Tužio nas prošli put, opet će. Tužio nas je kada nam je bilo najteže, neka sada napravi neki kiks koji će nas koštati Lige Evrope i slobodno možemo da ga nataknemo na neomašćeni bagremov kolac. Borjan je za tri dana od glodara postao novi Beara, a Mićko će od tužibabe postati novi Nemanja Matić. Da povuče tužbu logično, pa akobogda da nas opet tuži - samo su neki od komentara besnih navijača.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading