LEGENDA JUNAJTEDA RAZOČARANA: Nekada smo imali Kantonu, a sad ovog Lukakua...

Autor:

Sport

17.12.2018

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester junajted izgubio je još jednu veliku utakmicu i tako došao u situaciju da već sada ima čak 19 bodova zaostatka upravo do dželata Liverpula, zbog čega kritike pljušte sa svih strana. Legende Junajteda ujedinile su se protiv sadašnjih igrača i trenera Žozea Murinja i nalaze se na otvorenoj liniji vatre najjačih kritika. Roj Kin je juče isprozivao Pola Pogbu, Geri Nevil i Rio Ferdinand nedeljama unazad pletu mrežu oko Murinja, a ni ostali ne dobijaju popust.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rajan Gigs

Sada se na meti kritika našao Romelu Lukaku, a prvi put posle duže vremena oglasio se Rajan Gigs! Legendarni as Junajteda i bivši pomoćnik Luja van Gala na klupi Đavola razočaran je igrama belgijskog napadača i veruje da klub može da ima mnogo kvalitetnijeg golgetera od onog koji je pre dva leta plaćen vrtoglavih 85.000.000 evra.

- Nekada smo imali napadače poput Erika Kantone, koji je svaku polušansu pretvarao u gol, a sada imamo ovog Romelua Lukakua, koji upropasti mnogo napada i čak ne ume da iskoristi dobre situacije, kada mu igrači stvore šansu - bio je vrlo oštar velški ofanzivac.

Međutim, Geri Nevil vidi drugog krivca za poraz od Liverpula i generalno loše stanje tima.

“Pre ili kasnije Murinjo će otići i ja bih iskreno voleo da se to dogodi na kraju sezone, ali kada vidim ovaj apatični tim...“, ostao je nedorečen Nevil, da bi zatim dodao:
RepublikaFoto: twitter.com/Luke Molyneux
Romelu Lukaku

- Neverovatno mi je da je Junajtedova uprava Murinju uopšte ponudila višegodišnji ugovor, a znaju za njegovu famoznu treću sezonu i šta mu se dešava sa klubovima koje vodi. Svi znamo kakav ugovor ima Murinjo i da bi njegovo otpuštanje sada klub koštalo čitavo bogatstvo - upozorava nekadašnji defanzivac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading