Suarez štedeo Levante, Mesi rešetao i krvario, Pike kompletirao "petardu"

Autor:

Sport

16.12.2018

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 16. kolu španske Primere, fudbaleri Barselone opravdali su ulogu favorita na gostovanju Levanteu koji su ubedljivo savladali sa 5:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija: Foto

Dugo su domaćini odolevali napadima Katalonaca, ali bravu je otključao Luis Suarez u 34. minutu kada je iskoristio odličnu asistenciju Lea Mesija čije je najbolje izdanje tek sledilo.

Omaleni Argentinac je pravio dar-mar odbrani Levantea, a nakondodavanja Buksetsa u 43. minutu je prvi put matirao Oiera.

Već u drugom minutu drugog poluvremena, Mesi je stigao do svog drugog pogotka kada je iskoristio pas Albe i savladao golmana.

 

Jedan od najboljih igrača svih vremena je uspeo da se upiše u listu strelaca i u 60. minutu tako uspevši da stigne do het-trika i nagrade najboljeg na terenu, posle sjajne akcije Suareza i Vidala koji je možda i sam mogao da se upiše u strelce ali se opredelio na asistenciju.

Luis Suarez je pored gola imao još tri izgledne situacije za pogodak ali nije uspeo da se još koji put upiše u strelce.

Levante je ostao sa igračem manje pošto je Kabako dobio direktan crveni karton, a konačan rezultat postavio je Đerar Pike u 88. minutu nakon što je pretrčao gotovo čitav teren kako bi se našao na pravom mestu u pravo vreme.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading