Pao na pregledima u Juventusu, a onda potpisao za Inter!

Autor: mondo.rs

Sport

09.08.2017

13:09 >> 13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najzvučnije pojačanje milanskog Intera ovog leta biće češki napadač Patrik Šik, koji je već praktično postao član Juventusa ovog leta, ali su prvaci Italije odlučili da ne potpišu ugovor sa njim zbog problema sa srcem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Patrik Šik uskoro oblači crno-plavi dres

Čehu je propao prelazak u Torino jer je pao na medicinskim pregledima zbog problema sa srcem, a sada će biti na istim testovima u Milanu. Inter je, isto koliko je i Juventus imao nameru, spremio 30 miliona evra za obeštećenje za talentovanog 21-godišnjeg napadača sa kojim je dogovorio uslove saradnje.

Ukoliko sve bude u redu, Šik će postati drugi fudbaler koji je iz Sampdorije prešao u Inter ovog leta, posle slovenačkog štopera, Škrinijara.

Juventus se posle neuspelog transfera sa Šikom okrenuo krilnom napadaču Lacija Keiti Baldeu.

U isto vreme, iz Firence stižu vesti o tome da je traženi vezista Torina, Marko Benasi, potpisao petogodišnji ugovor sa Fiorentinom i da će 23-godišnji kapiten "bikova" biti plaćen 10 miliona evra uz unete bonuse od naredne prodaje, ali i njegovog učinka na "Artemio Frankiju".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading