DELI GA JEDAN POZIV OD POVRATKA: Bivši fudbaler Zvezde bi se rado vratio u redove šampiona Srbije!

Autor:

Sport

16.12.2018

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinac Luis Ibanjez u poslednje vreme nema veliku minutažu u turskom Trabzonu. Popularni "Lučo" je na prekretnici u karijeri i priznao je da bi voleo da se vrati u Zvezdu.

RepublikaFoto: Public/Promo
Luis Ibanjez

Crvena zvezda na poziciji levog beka trenutno ima neprikosnovenog Milana Rodića, a povremeno ovu poziciju pokrivaju Marko Gobeljić i Stefan Hajdin.

Ukoliko reprezentativac Srbije napusti crveno-bele u narednom perioduArgentinac ne bi imao ništa protiv da se vrati u klub iz Ljutice Bogdana priznao je Ibanjez u intervjuu za "Telegraf".

- Vratio bih se rado, da sam tu, ali nije do mene. Imam još šest meseci ugovora i mislim da neću ostati, ne volim kada ne igram. Hoću da igram, imam već nešto na stolu, ali moram razgovarati i sa klubom koji me želi. Nisam dobio poziv od kluba, samo dobijam poruke od navijača često, ali svima kažem da nije do mene. Ako me Zvezda zove nazad, mogu da se vratim jer mi je ostalo još šest meseci ugovora. U poslednje vreme ne igram koliko želim, pa ćemo videti- rekao je Ibanjez za "Telegraf".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading