U REALU NE VOLE RONALDA

Autor:

Sport

15.12.2018

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sadašnjost Kristijana Ronalda je u Torinu, prošlost u Madridu večno će trajati, ali veliko je pitanje da li će se za koju godinu generacija koja se upisala u istoriju fudbala osvojivši tri uzastopne titule prvaka Evrope sa osmesima na licu sastajati da se priseti starih dobrih vremena. Barem u punom sastavu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Madridska Marka naime piše da je Marselo danas jedini preostali Ronaldov prijatelj u Realovoj svlačionici, te da se o Portugalcu više skoro ni ne priča.

Nekakav kontakt Ronaldo ima samo sa Marselom, ranije su mu u društvu bili i Pepe, Fabio Koentrao i Džejms Rodriges, ali su oni napustili stadion “Santjago Bernabeu“.

Ostali?

Poštuju Ronalda za sve što je učinio za klub i njih same, ali ne pamte i neke narcisoidne istupe u javnosti. Sećaju se da je odmah posle finala Lige šampiona u Kijevu počeo da u javnosti u prvi plan ističe sopstveni status u Madridu i veliki uspeh momentalno bacio u drugi plan. Dan kasnije svi su ga oni javno zamolili da ostane, ali se Ronaldo nije obazirao. Ni ranije nije baš bio omiljen, jeste bio najbolji, ali sa mnogima je imao čisto profesionalni odnos.

Nije se on popravio kada je Ronaldo propustio gala svečanost na kojoj je Luki Modriću uručena Zlatna lopta. I to je upalo u oči svima u Realovoj svlačionici.

Znajući Ronalda, verovatno mu sve ovo ne pada preteško. Njemu je on sam uvek bio ispred svih. Mada je uvek imao argumenata da zatraži povlašćen status. Uostalom, vidimo svi kako Realu ide bez Ronalda u timu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading