JOVIĆ JE VELIKA ŽELJA BARSE: Evo i dokaza!

Autor:

Sport

15.12.2018

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac Luka Jović je svojim igrama u Ajntrahtu privukao pažnju velikih evropskih klubova. Njegove sjajne partije su povod za spekulacije o njegovom prelasku, a mnogi evropski velikani se utkuju za njegov angažman, među kojima je i Barselona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović je na ceni!

Zbog toga ne čudi što se 20-godišnji srpski golgeter našao na naslovnoj strani popularnog katalonskog sportskog dnevnika “Mundo Deportivo”.

Jović se pominje kao jedan od kandidata da u Barseloni nasledi 32-godišnjeg Luisa Suareza. Urugvajac ima ugovor do 2021. godine, ali u Barsi mu polako traže naslednika, a pored Jovića pominju su Timo Verner (Lajpcig), Kšištof Pjatek (Đenova), Maksi Gonzales (Selta), Kasper Dolberg (Ajaks).

Kao manje verovatna mogućnost navodi se angažovanje Alvara Morate iz Čelsija, ali tu prepreku predstavlja obeštećenje od 80 miliona evra, koliko traži londonski klub.

Podsetimo, mediji su ranije preneli da su interesovanje za Jovića pokazali Bajern, Napoli, Liverpul, Real…

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading