PARTIZANOVCI BESNI: "Grobari" traže da se poništi utakmica sa Mačvom!

Autor:

Sport

15.12.2018

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Partizan preti da će izađi iz Superlige Srbije, a besni su i navijači. Partizanovci traže da se utakmica protiv Mačve (0:0) poništi.

RepublikaFoto: Starsport

Grupa okuljena oko Miloša Radisavljevića Kimija oglasila se saopštenjem.

- Danas 15.12.2018. god. su odložene sve utakmice 21. kola Superlige Srbije. Partizan je juče odigrao prvenstvenu utakmicu protiv Mačve po neregularnim uslovima. Zahtevamo od Uprave FK Partizan da traži od nadležnih organa Superlige Srbije da poništi jučerašnju utakmicu koju je naš klub odigrao. 

Partizan se ovako stavlja u neravnopravan položaj i nameće se utisak da naš klub ima status tima drugog reda u nacionalnom takmičenju. Partizan mora istrajati u ovom principijelnom stavu i ovim putem dajemo do znanja svima da armija navijača Partizana neće povodom ove nepravde ostati nema već naprotiv daće sve od sebe da se ova situacija prevaziđe i da naš klub ima ravnopravan status prvoligaša - navode Partizanovci.

Ostaje da se vidi šta će čelnici crno-belih odlučiti, jedan deo navijača je jasan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading