PRED JUNAJTED - Klop napravio ŠOU

Autor:

Sport

15.12.2018

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Liverpul i Mančester junajted se sastaju u Premijer ligi, a menadžer "crvenih" Jirgen Klop rešio je da napravi pravi mali šou pre meča.

RepublikaFoto: twitter.com/lfc

- To je sve stvar fudbalske taktike. Nisam papa što se tiče taktike da govorim ljudima šta treba da rade. To vam je kao Francuska na Mundijalu. Imaju igrače kao što su Grizman, Pogba, neverovatan tim. A jesu li igrali u stilu bam, bam, bam kao Španija? Ne. Išli su na rezultat. Dešan je uradio sve kako treba. Kao menadžer, morate da radite ono što mislite da je ispravno - smatra Klop. 


Liverpul dugo nije pobedio Junajted na "Enfildu".

- Moram li da pobedim? Ono što treba da uradim je da uradim najbolje od onog što mi klub nudi. Ako ljudi kažu da naš put u Ligi šampiona prošle sezone nije bio uspeh jer nismo pobedili u finalu, ne mogu to da promenim. Je li to bio uspešan kraj'? Nije. Ali put je bio briljantan. Ulazak u finale je fantastična stvar. Ako se u svim oblastima života računa samo krajnji ishod, a ne rad koji je uložen, onda je život sr***. Možete da činite šta hoćete, ali nisam pametan kao Ajnštajn i nikad neću biti kao on - dodao je Klop. 

Jirgen Klop je u elementu, a duel sa Murinjom će biti više nego zanimljiv!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading