Zašto je "Brat Pantela" odustao od tužbe...

Autor:

Sport

15.12.2018

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Profil "Brat Pantela" bio je hit na društvenim mrežama... Cela nacija se smejal postovima na "Fejsbuku", a bivši fudbaler Marko Pantelić otkrio je zašto je odustao od tužbe.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

- Nikada nisam imao profil na društvenim mrežama. Hteo sam da tužim onoga ko stoji iza profila, ali kasnije sam odustao kada sam saznao kakva priča stoji iza toga. On se sam javio, ispostavilo se da je nepokretan momak iz Kraljeva kome sam bio neka vrsta idola - otkrio je Marko Pantelić u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem".

Pantelić je nedavno dobio funckiju u Fudbalskom savezu Srbije.

– Fudbalska organizacija mora da ima mnogo stvari da bi funkcionisala uspešno. Spletom okolnosti, tu sam kao potpredsednik, ali i pre mog dolaska ona je funkcionisala dobro na čelu sa Slavišom Kokezom. Dobri su rezultati, organizacija je finansijski stabilna, ne vidim nijedan problem. Sada samo treba da se unapređujemo i da idemo napred, da ne bude samo da smo se kvalifikovali na Svetsko prvenstvo. Srbija će sigurno u bliskoj budućnosti uraditi nešto veliko na Svetskom ili Evropskom prvenstvu - smatra novi čelnik Saveza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading