JE L' BAŠ MORALO OVAKO? Partizan i Mačva kao da nisu ni igrali!

Autor:

Sport

14.12.2018

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva, a možda i poslednja utakmica 21. kola Superlige odigrana ove godine, fudbaleri Partizana su u veoma teškim uslovima remizirali na svom terenu protiv Mačve sa 0:0.

RepublikaFoto: Starsport
Snežno vreme u Humskoj uticala na rezultat

Prvi su zapretili "Crno-beli" preko Zakarića, ali je odmah zapretila Mačva kada Ivić nije šutirao dovoljno jako da ugrozi Kljajića.

Napravljena je pauza na sredini prvog dela igre kako bi se očistile linije terena, već u prvom narednom napadu Urošević je iz neposredne blizine gađao preko gola Šapčana.


Partizan je uspeo da zapreti i preko Pantića čiji je udarac uz pomoć Puletića završio na prečki, pa su Beograđani morali da se zadovolje kornerom. U finišu prvog poluvremena, ekipu Bate Mirkovića zadesio je peh jer je Urošević zaradio isključenje nakon dva žuta kartona u roku od samo nekoliko minuta.
RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča Partizan - Mačva

Početak drugog dela meča je kasnio zbog čišćenja terena koji je sneg dodatno prekrio. Nastavak utakmice nam je doneo sličan scenario, Marković je imao šansu da pogodi gol nakon centaršuta Zakarića, ali lopta je otišla preko prečke. Nakon toga Šapčani su imali sreće jer je Puletić nekako uspeo da ukroti šut Pantića pošto je lopta neobično skliznula.


Pantić je u 82. minutu probao iz slobodnog udarca, međutim lopta je završila malo preko gola. Nekoliko minuta kasnije Nikolić je pokušao nakon centaršuta, ali je slabo gađao glavom i to pravo u Puletića, pa promene rezultata nije bilo do kraja meča.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading