LALATOVIĆ VRDA: Ne žuri mu se sa "Čaira"!

Autor: Tanjug

Sport

14.12.2018

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović uoči gostovanja Napretku u poslednjem meču jesenjeg dela sezone izjavio je da veoma respektuje Kruševljane i ocenio da će teren biti najveći problem i jednom i drugom timu, ali je govorio i o svom odlasku sa "Čaira".

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Trener Radničkog iz Niša

- Čeka nas izuzetno zahtevan meč u Kruševcu. Za nedelju je najavljen sneg, a tamo je teren svakako težak za igru. Nadam se da će Nišlije doći u Kruševac da nas podrže i da ovu poslednju utakmicu u godini odigramo onako kako dolikuje i da na zimsku pauzu odemo bez poraza. Napredak veoma respektujemo, imaju sjajnog trenera, odličnu ekipu, a poznato je da su nas puno namučili u prvom meču u Nišu kada je bilo 3:3. Ipak, naš cilj je pobeda i učinićemo sva da je ostvarimo- rekao je Lalatović na konferenciji za medije u Nišu.

On je još jednom podsetio da mu na posle utakmice u Kruševcu ističe ugovor, ali da bi voleo da ostane i osvoji Kup Srbije, prvi u istoriji Radničkog, ali i za njega u trenerskoj karijeri.

- Što se tiče natpisa da odlazim u Vojvodinu, moram da kažem da ja ni sa kim iz tog kluba nisam razgovarao i da su ti tekstovi neistiniti. Imam ponude, nije da nemam, ali prvo što ću uraditi kada mi istekne ugovor je razgovor sa gospodinom Ivicom Tončevom i rukovodstvom Radničkog oko eventualnog nastavka saradnje. Još jednom ponavljam da je moja velika želja da donesem trofej u Niš- poručio je Lalatović.


Utakmica 21. kola Superlige između Napretka i Radničkog igra se u nedelju od 19 sati u Kruševcu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading