Dva Srbina u idealnom timu Lige Evrope!

Autor:

Sport

14.12.2018

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je grupna faza drugog po jačini evropskog klupskog takmičenja završena tako je i došlo vreme za dodelu priznanja onima koji su se najviše istakli. Među najboljih 11 igrača Lige Evrope su i dva naša reprezentativca.

RepublikaFoto: instagram.com/uefa_official
Liga Evrope

Branislav Ivanović i Luka Jović su u izboru italijanskog Skaja, koji ima ekskluzivno pravo za prikazivanje utakmica Lige Evrope i Lige šampiona na Apeninskom poluostrvu, uvršteni u idealni tim grupne faze drugog po važnosti klupskog takmičenja na Starom kontinentu.

Daniele Adani, nekadašnji igrač Fjorentine i Intera, i trenutno jedan od vodećih komentatora italijanskog Skaja obrazložio je motive izbora jedanaestorice "idealnih".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Branislav Ivanović

Bane Ivanović, defanzivac Zenita i bivši kaptiten reprezentacije Srbije, svojim iskustvom i pouzdanošću je davao sigurnost ruskom timu i bio je stub ekipe smatra Adani.

- Jović je jedno od najvećih otkrića Lige Evrope, igrač sa ogromnim potencijalom na koga treba obratiti pažnju, jer ima sve kvalitete da postane TOP fudbaler - rekao je Adani.

RepublikaFoto: twitter.com/Serbian football
Luka Jović

Pored dvojice srpskih igrača među 11 najboljih u grupnoj fazi LE u našli su se u formaciji 4-2-3-1: Leno (Arsenal) - Lajner (Salcburg), Ivanović (Zenit), Aćerbi (Lacio), Mikolenko (Dinamo Kijev) - Banega (Sevilja), Lo Selso (Betis) - Vilijan (Čelsi), Haverec (Bajer), Jović (Ajntraht) - Dabur (Salcburg).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading