(VIDEO) Gaćinović opisao svoje remek delo

Autor:

Sport

14.12.2018

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Ajntrahta Mijat Gaćinović postigao je prelep gol u četvrtak u Rimu na susretu sa Lacijom, koji je završen pobedom nemačke ekipe od 2:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mijat Gaćinović

Tako je Ajntraht ostvario stopostotan učinak u grupnoj fazi Lige Evrope, a Gaćinović je oduševio sve fenomenalnim pogotkom sa udaljenosti od 25 metara.

Reprezentativac Srbije bio je zadovoljan pre svega zbog pobede ekipe.

- Veoma sam srećan što smo ostvarili maksimalan učinak u grupi i tako oborili klupski rekord. Zaista nam je bilo stalo da tako nešto ostvarimo, to je jedinstven rezultat, uspeli smo iako je Lacio odigrao veoma dobru utakmicu - izjavio je Gaćinović. 


On je pričao i o svom izjednačujućem pogotku za koji je sve prisutne na stadionu ostavio bez daha, bio je to neodbranjiv udarac u desni gornji ugao.

- Nisam tako često uspevao tako da šutnem, ali ovo je stvarno bilo dobro. Lopta mi je savršeno pala na nogu, priznajem da dugo nisam uspevao tako nešto da uradim. Ko zna, možda će mi posle ovoga bolje ići. U svakom slučaju, ne bih imao ništa protiv! Svaka pobeda je važna, želja nam je da sada nastavimo u istom stilu i u Bundesligi - priznao je srpski fudbaler. 



Trener Adi Hiter je pohvalio Mijatov gol rekavši da je "vanserijski", a bio je generalno zadovoljan učinkom celog tima. 

- Komplimenti momcima. Zaslužili smo još jednu pobedu. Postaviti rekord u ovako teškoj grupi je velika stvar. Tim je odlično ispoštovao sav dogovor - poručio je Hiter. 

Ajntraht je takmičenje u H grupi završio sa svih šest pobeda uz gol razliku 17:5, a pored njih u narednu fazu takmičenja plasirao se i Lacio koji je bio drugi u grupi sa devet bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading