TERAPIJA: Junajted jednom nedeljno!

Autor:

Sport

13.12.2018

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester junajteda su ove sezone u lošoj formi, nalaze se na tek 6. mestu Premijer lige. Ali su "crveni đavoli" uspeli da se plasiraju u osminu finala Lige šampiona što daje nadu navijačima. Međutim, Ser Aleks Ferguson ne sme da rizikuje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ser Aleks Ferguson

Ima tu i neslaganja u redovima Junajteda, tako da je sveukupan utisak jako loš, toliko da je legendarnom Ser Aleksu Fergusonu zabranjeno da ih gleda.

Njemu su doktori zabranili da "crvene đavole" gleda dva puta nedeljno kako ne bi pogoršao zdravstveno stanje.

Lekari su Škota upozorili da zbog mogućnosti preteranog stresa ne ide na svaku utakmicu na "Old Trafordu", a i preporučeno mu je da preskoči i one koje može da gleda putem TV-a.

Ferguson je planirao da gleda čak tri meča Junajteda u samo devet dana, i to protiv Jang bojsa, Arsenala i na gostovanju protiv Sautemptona, ali su mu lekari i naredili da ne prisustvuje meču sa Fulamom  na kom su "crveni đavoli" slavili sa 4:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Da podsetimo, Ser Aleks Ferguson je u maju ove godine imao moždani udar, zbog čega mu je preporučeno strogo mirovanje. Međutim, te planove ozbiljno remeti njegova opsesija da gleda bivši klub, koji od njegovog odlaska 2013. godine prolazi kroz loše momente.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading