SEĆANJE NA VELIKI USPEH: Crno-beli obeležili četrdesetogodišnjicu osvajanja evropskog trofeja!

Autor:

Sport

13.12.2018

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na današnji dan 13.12.1978. pre tačno 40 godina, fudbaleri Partizana pobedom nad Honvedom iz Budimpešte od 1:0 osvojili su Srednjeevropski kup. Ovog četvrtka je klub obeležio ovaj svečani datum iz klupske istorije prigodnom svečanošću kojoj su prisustvovali igrači iz generacije koja je osvojila ovaj trofej, kao i naslednici onih igrača koji nisu više među nama.

RepublikaFoto: www.partizan.rs
Svečano u Humskoj

Od igrača tadašnjeg tima na svečanosti su bili prisutni: Rade Zalad, Miodrag Ješić, Zvonko Varga, Zvonko Živković, Ilija Zavišić, Dževad Prekazi, Nikica Klinčarski, Aco Trifunović, a uz njih i sinovi Slobodana Santrača, Jusufa Hatunića, Pavla Grubješića i Dragana Arsenovića.

Njihovi domaćini bili su najviši rukovodioci FK Partizan: Milorad Vučelić, predsednik kluba, prof. dr Vladimir Vuletić, potpredsednik, Miloša Vazura, generalni direktor, Ivica Iliev, sportski direktor, Milorad Nikolić, generalni sekretar, Predrag Vujović, direktor marketinga…

Prigodnom pozdravnom besedom predsednik FK Partizan Milorad Vučelić podsetio je na slavne dane od pre 40 godina i našim asovima poželeo puno zdravlja u danima koji su pred njima, a potom je svakom ponaosob podelio poklon pakete u kojima je dominantno mesto zauzeo retro dres sa pomenute utakmice.

Foto: www.partizan.rs
Dres čuvene generacija crno-belih

Nakon oficijelnog dela, predsednik Vučelić primio je sve goste u svom kabinetu, gde se dugo ćaskalo i podsećalo na nekadašnja lepa vremena iz istorije našeg slavnog kluba.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading