GOTOVO JE! Barsa iskeširala 150 miliona za vunderkinda iz Dortmunda

Autor: sportske.net

Sport

08.08.2017

17:07 >> 17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumanute cifre za kupovinu fudbalera nastavljaju da se nižu ovog leta. "Zvučni zid" je probijen dolaskom Nejmara u PSŽ, pa se na tržištu od tada sve poremetilo. Najnovija vest glasi da će ofanzivac Borusije iz Dortmunda Osman Dembele (20) pojačati Barselonu za 150 miliona evra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Još uvek nije poznato da li će Barsa to isplatiti odjednom, ili zajedno sa određenim bonusima, a poznato je da je Dortmund već odbio ponudu od 110 miliona evra.

Navodno, Barselona i dalje pokušava da spusti cenu i da ponudi 120 miliona, ali Borusija je izričita i želi 150 i završetak pregovora se uskoro očekuje.

Zamislite taj profit "milionera" koji su ga pre samo godinu dana doveli iz Rena za 15 miliona evra, a upravo je Barsa imala priliku da ga dovede, ali se na kraju okrenula Paku Alkaseru i platila ga duplo više nego Dortmund Francuza.


Inače, Dembele je malo pre na svom Instagram profilu uklonio opis da je igrač Borusije Dortmund, tako da i on sam verovatno svakog trenutka očekuje da postane Barsin, pošto nije ni krio da mu je san da se preseli na Kamp nou, što je upravi kluba rekao ove nedelje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading