BUFON: Juve + Ronaldo = IZBEĆI!

Autor:

Sport

12.12.2018

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Pari Sen Žermena Đanluiđi Bufon izjavio je da će svaki klub želeti da izbegne Juventus u nokaut fazi Lige šampiona pošto je to jedan od najjačih timova u takmičenju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Điđi i Kristijano

Pari Sen Žermen je pobedom protiv Crvene zvezde izborio plasman u osminu finala elitnog takmičenja sa prve pozicije grupe C, što znači da će biti povlašćen na žrebu.

U slučaju da i Juve završi kao lider svoje grupe, dva tima neće moći da se sastanu u prvom kolu nokaut faze.

- Juventus je do sada pokazao da je najjačim tim u takmičenju. Proteklih godina je bio jedan od najboljih kad je u pitanju mentalitet i zajedništvo, a kad na to dodate Kristijana Ronalda jasno je zašto svaki tim u Ligi šampiona želi da izbegne Juve - saopštio je 40-godišnji golman, koji je prošlog leta napustio Staru damu posle 17 godina.

Bjankoneri u sredu od 21 čas gostuju Jang Bojsu u poslednjem kolu grupe H. Pobeda u tom meču obezbedila bi im prvo mesto, bez obzira na ishod drugog duela između Valensije i Mančester Junajteda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading