Imaju za čime da žale crveno-beli!

Autor:

Sport

12.12.2018

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Zvezde su sumirali utiske nakon završenog takmičenja u Ligi šampiona. Jedno je sigurno, učinili su "zvezdaše" ponosnim svime što su uradili u prestižnom takmičenju. Jedan od onih koji je partijama privukao pažnju je i Dušan Jovančić koji žali što "Marakana" nije ostala neosvojiva tvrđava.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa utakmice Zvezda - PSŽ!

- Svi treba da budemo zadovoljni učinkom u Evropi. Osvojili smo četiri boda u ovako jakoj grupi, to zaista nije malo. Pokazali smo na terenu da možemo da se nosimo sa nekim od najboljih evropskih timova. Verujem da je Pari Sen Žermen glavni konkurent za osvajanje Lige šampiona ove godine. Drago mi je da smo mogli da vidimo gde se nalazimo u odnosu na tri izvanredne evrpske ekipe. Momci su se na svakoj utakmici borili, svi smo dali poslednji atom snage da usrećimo naše navijače - rekao je sjajni vezista.

Utisak mnogih je da Parižani nisu zaslužili pobedu od tri gola razlike u Beogradu.


- Zavisi iz kog ugla posmatramo utakmicu. U prvom poluvremenu protivnik je bio dominantan. Mi smo pokazali veliku želju, trudili smo se, ali svaki put kada bismo se malo više otvorili oni bi to iskoristili kroz kontranapade. Drugi deo igre bio je mnogo bolji za nas, ušli smo agresivnije, dali smo gol na vreme, napadali smo. Imao sam i ja odličnu priliku glavom, možda bi sve bilo drugačije da je ta lopta ušla u gol, ali to je sada prošlost. Kada sve sagledamo, možemo biti zadovoljni svojim izdanjem- rekao je Jovančić.
RepublikaFoto: Starsport

Nisu izostale ni reči hvale za "dvanaestog igrača" na ovoj utakmici.


- Atmosfera je bila fenomenalna, kakva je uvek na Marakani. Svima nam je žao što smo poklekli na našem stadionu. Zahvalio bih se navijačima na svemu što su uradili za nas. Verujem da će mnogi igrači zauvek pamtiti ove utakmice po neverovatnoj podršci i prelepom ambijentu koji su napravili "zvezdaši" - poručio je Jovančić. 

Fudbalere Zvezde u subotu od 15 časova očekuje gostovanje Čukaričkom u 21. kolu Superlige i to je poslednji meč u 2018. godini pred zimsku pauzu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading