MARKINJOS: Teška atmosfera

Autor:

Sport

11.12.2018

22:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Pari Sen Žermena Markinjos rekao je da će izuzetno teška grupna faza Lige šampiona biti od velike koristi njegovom timu u nastavku takmičenja.

RepublikaFoto: Starsport
FK PSŽ

"Sveci" su u poslednjem kolu grupne faze slavili na gostovanju Crvenoj zvezdi rezultatom 4:1, a Markinjos je bio strelac trećeg gola za Parižane.

Posle takvog raspleta, ali i zahvaljujući trijumfu Liverpula nad Napolijem 1:0, šampion Francuske je zauzeo prvo mesto u grupi C sa 11 bodova, dva više od "Redsa" i Napolitanaca. 

- Ova grupna faza će nam pomoći u nastavku takmičenja. Naš tim je postao zreliji i iskusniji. Videlo se to kada smo primili gol u teškoj atmosferi, odlično smo se posle branili - naglasio je Markinjos za "RMC Sport" i dodao:

- Znali smo da nas čeka izuzetno teška grupa, da se ništa neće znati do samog kraja. Uspeli smo da izborimo prvo mesto, što je veoma dobro i daje nam prednost za nokaut fazu.

Žreb za osminu finala Lige šampiona biće obavljen narednog ponedeljka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading