Terzić isterao novinara, pa mu dao veliki intervju!

Autor:

Sport

12.12.2018

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić nastavio je da se blamira pred domaćim i stranim medijima.

RepublikaFoto: stasrport
Zvezdan Terzić

Nakon sramotnog ponašanja na zvaničnoj konferenciji pred duel sa PSŽ u Ligi šampiona, na kojoj je francuskom novinaru lista Mond (Le Monde) onemogućeno da postavi pitanje vezano za aferu koja trese crveno-bele, doktor Terzić je potom odlučio da istim tim Francuzima da obiman intervju! Verovali ili ne, jedno od prvih pitanja na koje je Zvezdan dao odgovor bilo je vezano za sudski postupak francuskog tužilaštva u vezi s prvom utakmicom u Parizu, na kojoj su izabranici Vladana Milojevića poraženi 5:1.

- UEFA će morati da otkrije ime tog ludaka koji je izmislio celu priču koja je ukaljala i ugled Zvezde i Lige šampiona. U tu priču ne bi poverovalo ni šestogodišnje dete. Sve je pogrešno, ali prihvatili smo da ispitamo mogućnost da je neko ukaljao ime našeg kluba i države. Podneli smo tužbu za klevetu. Mi smo kolateralna šteta nameštaljki prema PSŽ - rekao je Terzić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading