(VIDEO) LUKA GLEDAO SMRTI U OČI!

Autor:

Sport

12.12.2018

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri igrača mladog tima Juventusa, među kojima je i Srbin Luka Marković (18), preživeli su u Torinu tešku saobraćajnu nesreću kada je na njihov mercedes kupe brzinom od oko 180 kilometara na sat naletao policijski automobil koji se nakon udesa prevrnuo na krov.

RepublikaFoto: instagram.com/lukamarkovic

Marković, nekadašnji član Crvene zvezde i Čukaričkog koji je u "staroj dami" na pozajmici iz Krotonea, imao je dosta sreće pre tri dana budući da su i on i njegovi saigrači Venecuelanac Kristijan Makun (18) i Portugalac Žoao Sero (18) prošli bez povreda.

Iako je skupocena mečka raznesena u udesu, ništa bolje nije prošao ni automobil torinske policije, sreća u nesreći je da ozbiljne povrede nisu zadobili ni tek punoletni fudbaleri, kao ni policajci, jer su se otvorili zaštitni jastuci. Ipak, iz mera predostrožnosti odvedeni u bolnicu.

- Udes se desio kada su igrači izlazili iz trening kampa Juventusa na raskrsnici. Luka je vozio mercedes i prošli su na zeleno. Policijsko vozilo je jurilo 180 kilometara na sat i prošlo na crveno svetlo prema podacima sa uviđaja i izjava svedoka jer su išli na intervenciju za neku pljačku. Nisu imali uključenu rotaciju, prema izjavama svedoka, ali i da jesu, ne smeju tako da dolete, tako da je krivica za udes njihova. Udarili su kupe sa desne strane u prednji kraj i razneli ga, a da su udarili malo iza u vrata, pobili bi fudbalere, a suvozača sigurno. Spasli su ih erbegovi. Ljudi iz Juventusa odmah došli i odveli igrače na testove da vide jesu li dobro. Svi su potreseni, ali živi i zdravi, i nastavljaju da treniraju nesmetano - otkrio je za Srpski telegraf izvor blizak našem fudbaleru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading