KOSAN "SKUVAO" RUČAK NOVINARKI!

Autor:

Sport

12.12.2018

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Napretka Milorad Kosanović (67) iskupio se za seksistički ispad prema novinarki Žurnala Sanji Milutinović tako što joj je "skuvao" ručak! Iskusni stručnjak i dopisnica iz Kruševca našli su se za istim stolom i tako zakopali ratne sekire i najnoviju epizodu sukoba koji je inicirao trener "čarapana". Da podsetimo, Kosanović je seksistički uvredu novinarku na konferenciju za medije pred duel protiv Crvene zvezde rekavši joj da je bolje da kuva ručak nego što se bavi fudbalom.

RepublikaFoto: fknapredak.rs
Izgladili odnos

- Ne mogu da slušam gluposti, gospođa je umislila da poznaje fudbal. Idi kući, spremaj ručak! - rekao je tada popularni Kosan.

POŠTOVANJE I PAŽNJA

Potom je u razgovoru za Srpski telegraf poručio da bi opet uradio isto, ali je na kraju shvatio da je napravio ozbiljan prestup, pa se brže-bolje pomirio sa novinarkom.

- Izražavam najiskrenije žaljenje zbog incidenta koji se desio na konferenciji za novinare fudbalskog kluba Napredak održanoj u četvrtak 6. decembra, kada sam u afektu, nesmotrenim izborom reči, uvredio dopisnicu Žurnala Sanju Milutinović - rekao je Kosanović u saopštenju i dodao:

- Prema ženama se uvek odnosim sa poštovanjem i pažnjom, pre svega kao sin, suprug i otac ženskog deteta. Kao profesionalac nikada nisam bio mizogen, što pokazuje i moj postupak na pomenutoj konferenciji za novinare, kada sam PR menadžerku fudbalskog kluba Napredak pitao da li mogu da napustim konferenciju za novinare.

RepublikaFoto: Starsport
Milorad Kosanović

LIČNI SUKOB

Trener Napretka potvrdio je da je već duže vreme u ličnom sukobu sa Milutinovićevom, ali to ga nije sprečilo da sa njom provede ugodno popodne na ručku.

- Još jednom se izvinjavam svima koji su moje reči shvatili kao uvredu na rodnoj osnovi. Rad Milutinovićeve cenim, iako smo u ličnom sukobu već izvestan vremenski period. Izvinjavam se i svim navijačima fudbalskog kluba Napredak koje je moja izjava o kuvanju ručka uvredila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading