AZAR NA RASKRSNICI: "Real je veliki, ali taj Sari..."

Autor:

Sport

11.12.2018

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sportu treba slušati srce, ali ne po svaku cenu. Pred svaki korak treba dobro razmisliti, kako se on ne bi napravio u pogrešnom trenutku. Toga je svestan i Eden Azar, koji nikada nije krio da želi u Madrid, ali još uvek nije siguran da li je ovo pravi trenutak za to.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Eden Azar

Dolaskom Mauricija Sarija fantastični Belgijanac je ponovo izbio u prvi plan kao jedan od najboljih igrača Premijer lige.

- Maurico Sari o fudbalu razmišlja baš kao ja, tako da ćemo videti. Moja porodica je u Londonu, imam 28 godina, ne želim da uradim nešto zbog čega ću zažaliti na kraju karijere. To je odluka kuću doneti, ali ne znam kada. Oduvek sam voleo Real Madrid, čak i pre Zidana, videćemo šta će se dogoditi. Kao što sam rekao, već sam završio godinu sa Čelsijem, a ugovorom sam vezan još godinu i po dana - rekao je Azar.

Sjajni belgijski fudbaler ove sezone je odigrao 18 mečeva za Plavce u svim takmičenjima, u kojima je postigao osam golova i ostvario osam asistencija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading