BRAZILAC DOBIO POKLON U BEOGRADU: PATKA ZA NEJMARA!

Autor:

Sport

11.12.2018

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

As PSŽ se poneo kao pravi gospodin i ispoštovao svakog navijača koji mu je zatražio selfi ili autogram na aerodromu "Nikola Tesla".

RepublikaFoto: Starsport
Nejmar dobio simpatičan poklon

Po dolasku u Beograd na meč 6. kola grupne faze Lige šampiona protiv Crvene zvezde (21.00, Arena sport 1) najbolji fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar dobio je patku! Brazilac se poneo kao pravi gospodin i ispoštovao sve zahteve navijača, koji su zatražili fotografiju ili autogram slavnog asa. Jedna upadljiva crnka, primećena po jarkom crvenom karminu, poklonila mu je plišanu patkicu, a nekadašnji as Barselone prikačio ju je na svoj prtljag i uneo u klupski autobus, koji je fudbalere francuskog tima juče oko 14.30 odvezao sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla".

Nejmar je šmekerski uslišio sve molitve fanova i nije bio nestrpljiv kao što to imaju običaj da budu velike zvezde, već je svakom dao priliku da overi selfi, a jedna devojčica se čak i rasplakala kada je videla idola. Gospodski su se ponašali i ostali superstarovi "svetaca" Edinson Kavani i najbolji mladi fudbaler današnjice Kilijan Mbape, koji ljubazno i sa osmehom dočekao svakog navijača. Fudbaleri PSŽ biće smešteni u hotelu "Hajat", a sa sobom su poveli dva kuvara, koji će spremati posebna jela. Francuski šampion trenirao je sinoć od 19 časova na Marakani.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading