PRVI TRENER ZVEZDINOG NAPADAČA: Nisam iznenađen što je Ben uspeo!

Autor:

Sport

10.12.2018

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Znaju Francuzi da najveća opasnost za skupoceni tim Pari Sen Žermena stiže od Mohameda El Fardu Bena. Napadač sa Komorskih ostrva postigao je 16 golova ove jeseni, sedam u Ligi šampiona (šest u kvalifikacijama, jedan u grupi) pa će biti glavna pretnja Svecima i ovog utorka na "Marakani".

RepublikaFoto: Starsport
El Fardu Ben

L'Ekip se ovog ponedeljka bavio likom i delom napadača Zvezde, a tamošnju javnost sa tajnama uspeha hitronogog fudbalera upoznao Žan Mark Nobilo (58), nekadašnji Benov trener u rezervnom timu Avra. 

- Kod mene je prvi put zaigrao ozbiljan fudbal. Pre nego što je debitovao za prvi tim Avra imao je ozbiljnu povredu. Igrao je za omladince kada je debitovao protiv ekipe Troa u martu 2008. Sećam se da je taj meč odigrao u tandemu sa Gijomom Oarom, a ono što mi se najviše dopalo kod Bena tada bili su živahnost, dobar osećaj za igru i mogućnost da dejstvuje na obe strane, što i sada čini u Cervenoj zvezdi - rekao je Nobilo.

Aktuelni trener Lavala nije iznenađen zbog činjenice da je Ben eksplodirao na Marakani i očekuje da ga u dogledno vreme vidi u Ligi 1.

RepublikaFoto: Starsport
El Fardu Ben

- Lepo je sve to što mu se događa. Benova priča je sjajna. Njegov talenat je zasluženo nagrađen uspehom. Zavidim mu na tome. Kada bih vodio neki klub iz Prve lige Francuske odmah bih doveo Bena. Uložio bih novac u njega, jer se radi o zrelom fudbaleru - poručio je Nobilo.

I Ben, koji ima ugovor sa Zvezdom do juna 2020. žali što nije ostavio veći trag u francuskom fudbalu. 

- Voleo bih da sam ostao duže u Francuskoj. Opet, znam da mi se odlazak u inostranstvo isplatio. Prelazak iz Olimpijakosa u Zvezdu je bio težak korak za mene, koji se kasnije ispostavio kao pun pogodak. Mislim da je ova 2018. najbolja godina u mojoj karijeri. Ako pobedimo PSŽ i prođemo u Ligu Evrope biće još lepša - zaključio je El Fardu Ben. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading