Ronaldo nahvalio "damu" i Italiju: IZAZVAO MESIJA

Autor:

Sport

10.12.2018

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijano Ronaldo je dao svoj prvi veliki intervju od dolaska u Italiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Kaže da je oduševljen.

- Grad je super, veoma sam srećan. Tiho je. Grad je manji je od Madrida, što mi se posebno sviđa. Klub je posebna priča, organizacija neverovatna, navijače obožavam, fantastični su. Saigrači su porodica, o tome su mi i ranije pričali, skromnost i rad, to se ovde ceni. Imao sam druge opcije, ali izabrao sam najbolju. ovo je ono što sam želeo, nema neizvesnosti, postoji plan, a predsednik je sjajan. Ne razmišljam o tome da li ćemo igrati protiv Reala u Ligi šampiona, briga me, ne zaboravljam Madrid i klub, ali to je prošlost - u jednom dahu je rekao Portugalac.

- Ne treba nam niko, ovaj tim je prejak, naravno, voleo bih da dođe Marselo, ali to se ne pitam ja. Što se Lige šampiona tiče, nije to opsesija, nego sport, došao sam ovde da probamo da uzmemo trofej, videćemo šta će se desiti - dodaje Ronaldo.


Pričao je i kako mu nedostaje otac koji vidi sve sa neba, kako ide u crkvu svake nedelje i ne traži ništa, zahvalan je Bogu na svakom trenutku.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

O Zlatnoj lopti?


- Mislim da je trebalo da je dobijem, ali nije kraj sveta, razočaran sam, život ide dalje, učiniću sve naredne godine.

Mesi?

- Pa ne nedostaje mi, možda nedostajem ja njemu. Možda on želi da igramo u istoj ligi. Neka dođe u Italiju, bilo bi mi drago. Leo učini što i ja, dođi u Seriju A, šaljem ti izazov - nasmejao se na kraju fantastični Kristijano.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading