PARTIZAN POKAZAO KLASU: Gomeš srušio "građevinare"!

Autor:

Sport

09.12.2018

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana ubedljivo su savladali ekipu Rada na Banjici rezultatom 3:0 u okviru 20. kola Superlige.

RepublikaFoto: Starsport
Strelac dva gola u pobedi nad Radom!

Iako je crno-bele zadesio veliki peh na zagrevanju, pošto se kapiten i prvi čuvar mreže, Vladimir Stojković povredio nisu imali većih problema da slave na Banjici.

Već od 5. minuta golom Rikarda Gomeša fudbaleri Partizana su pokazali da su zaigrali bolje u finišu polusezone i da nisu zaboravili da igraju fudbal. Zakarić poslao pravovremenu loptu ka Rikardu, koji je lako zatresao mrežu i doneo je vođstvo crno-belima 1:0.

Nisu se na jednom postignutom golu zaustavljali crno-beli, već su u 10. minutu duplirali prednost na Banjici. Ponovo je u ulozi asistenta bio Goran Zakarić, koji je veoma dobro centrirao iz kornera, a na pravom mestu se našao Nemanja R. Miletić, koji je več na startu meča doneo veliku prednost timu iz Humske  2:0.

RepublikaFoto: Starsport

Napadali su crno-beli i u nastavku, a fudbaleri Rada nisu uspeli da stvore nijednu dobru priliku i priprete golu na kome je stajao Filip Kljajić.

Nizale su se šanse fudbalera Partizana i u drugom poluvremenu, a Rikardo Gomeš je iskoristio jednu i upisao se po drugi put u listu strelaca u 71. minutu.

Gomeš je imao prliliku za het-trik u nadoknadi vremena, ali je oklevao i direktno poslao loptu u golmana Rada.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading