SRBIN SE OPORAVLJA: Subotić na terenu brže nego što se očekivalo!

Autor:

Sport

09.12.2018

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Frider Gam, menadžer Nevena Subotića, već je ranije istakao da srpski štoper nije teže povređen i da nema nikakvih fraktura. Sada je za to stigla i zvanična potvrda kluba kroz saopštenje.

RepublikaFoto: twitter.com/Ligue 1 Conforama
Neven Subotić

Posle pregleda kod specijalizovanih doktora, Nevenu je samo konstatovano da mora da odmara desetak dana. Dakle, ne očekuje ga neki duži period oporavka.

Subotić je posle utakmice ostao u Bordou, da bi se u četvrtak vratio u Sent Ejten. U petak je pozdravio saigrače u trening centru.  Zaista se sve dobro završilo s obzirom na to kako je izgledalo...

Podsetimo, Stefan Rufije je nehotice kolenom naleteo na Subotića, žestoko ga udario u glavu posle čeka je srpski internacionalac šest minuta bio bez svesti i na kraju je odvezen u bolnicu. Sve ovo znači da neće igrati protiv Nice 14. decembra, a postoji šansa da će se vratiti na teren već protiv Dižona 22. decembra pre zimske pauze.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading