PORUKA LEGENDE - Pančev: Očekujem iznenađenje!

Autor:

Sport

09.12.2018

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendardni fudbaler Crvene zvezde Darko Pančev govorio je o kontaktu sa bivšim saigračima, sa kojima se popeo na vrh Evrope i sveta, ali i o trenutnoj ekipi crveno-belih, koje očekuje važan duel u Ligi šampiona.

RepublikaFoto: youtube.com/Nikolidis2401
Darko Pančev

U subotu je obeležena godišnjica od osvajanja Interkontinentalnog kupa. Crvena zvezda je u finalu nadigrala Kolo Kolo rezultatom 3:0 i tako s postala svetski prvak.

- U kontaktu sam sa bivšim saigračima. Možda ne tako često, ali znam da nam je od srca drago kad god se čujemo. Daljina je jedna stvar, ali iskreni osećaj i dobar odnos, koji je ostao među nama, to ne može ništa da promeni. Samim tim što svetska štampa daje na značaju našoj generaciji, koja je osvojila klupsku evropsku titulu, pokazuje koliko je naš uspeh bio veliki - rekao je Pančev za "Novosti".

On je prokomentarisao i aktuelne uspehe Crvene zvezde, koja će u utorak odmeriti snage sa Pari sen Žermenom u poslednjem meču grupne faze Lige šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

- Svakako je to sve ogroman uspeh Crvene zvezde, s obzirom na to da se mnogo toga promenilo u fudbalu. Tu, pre svega, mislim na raniji odlazak dobrih igrača, na veliku zavisnost klubova od novca i neke druge stvari. I dobro bi bilo da Zvezda proba da i u narednom periodu održi taj trend evropskih uspeha - rekao je Pančev i dodao:

- Bez obzira na to što je Zvezda u podređenom položaju u odnosu na ostala tri rivala u grupi Lige šampiona, za mene je i pružanje časnog i dobrog otpora ovim klubovima ogroman uspeh. Svakako da osvajanje boda u meču protiv Napolija, a pogotovo briljantan trijumf na Liverpulom u Beogradu, spadaju u taj otpor i uspeh. Priželjkujem da to ponove i protiv PSŽ - zaključio je Makedonac.

Duel između Crvene zvezde i Pari sen Žermena na programu je u utorak od 21 čas, na stadionu "Rajko Mitić".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading