Ako ovo nije statistika za "Zlatnu loptu", šta je onda?

Autor:

Sport

09.12.2018

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Barselone ubedljivo su savladali Espanjol sa 4:0 kao gosti u 15. kolu Primere, a meč je obeležio fantastični Lionel Mesi koji je postigao dva pogotka i imao je jednu asistenciju. U ovoj sjajnoj partiji jr dokazao da je kralj slobodnjaka i oborio rekord.

Kralj slobodnjaka!

Argentinac je oba gola postigao iz slobodnog udarca, pa je tako oborio još jedan rekord. To mu je bilo prvi put u karijeri da je na jednom meču španske lige dao dva gola iz slobodnjaka.

Kapiten Katalonaca se do sada 11 puta upisao u listu strelaca i postao je prvi igrač u istoriji Primere koji je na 13 uzastopnih sezona postigao više od 10 golova.

Zanimljivo je da je Mesi postigao jedan gol više nego svi igrači Juventusa iz slobodnih udaraca od 2014. godine. To nije sve pošto su iza njega i Real, Roma, Lion, Bajerm Sampdorija, PSŽ, Monako, Liverpul, Čelsi...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading