LUDNICA OD UTAKMICE: Šest golova, dva crvena kartona za Srbe i remi o kojem se priča

Autor:

Sport

09.12.2018

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Fjorentine i Sasuola odigrali su uzbudljiv meč u 15. kolu Serija A. Bila je ovo utakmica o kojoj će se pričati. Buran remi (3:3) obeležila su isključenja naših igrača.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Filip Đuričić je u 75. minutu ušao u igru, a već sedam minuta kasnije zaradio je isključenje. Posle prigovora i nesportskog ponašanja. U dresu "ljubičastih" isključen je Nikola Milenković! Na ovom meču igrao je štopera, a prvi žuti karon dobio je u prvom delu. U samoj završnici utakmice nešto je dobacio sudiji, pa je i on morao na hlađenje pre vremena.

Treći Srbin, Dušan Vlahović zabeležio je prvi start u dresu Fjorentine. Nije se mladi napadač proslavio. Iz igre je izašao u 55. mintu bez nekog učinka. On je postao prvi igrač rođen u novom milenijumu koji je zaigrao u startnoj postavi Fjorentine.

 

 

Što se fudbalskih detalja tiče, Sasuolo je vodio sa 3:1, ali je posle golova Benasija u 89. minutu i Miraljesa u osmom minutu nadoknade ostao bez trijumfa i celog plena.

 

Tabela:

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading