Bivši "partizanovac" na ceni u Italiji!

Autor:

Sport

08.12.2018

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan Vlahović nije uspeo da se nametne u ovoj sezoni u dresu Fjorentine, očigledno u klubu misle da je još mlad i da mu je potrebno iskustvo da bi mogao da se nosi sa alama u Seriji A. S tim u vezi stiže informacija iz Italije gde se piše kako bi Vlahović mogao na pozajmicu.

RepublikaFoto: twitter.com/Affari di Calcio
Dušan Vlahović

Kao klub koji je zainteresovan pominje se Kjevo. Leteći Magarci su na dnu Serije A, pa im jedan napadač više ne bi loše došao.

Vlahoviću bi to bilo idealno za sakupljanje iskustva jer bi mu bilo mnogo lakše da se izbori za minutažu u Kjevu nego u Fjorentini. Bivši fudbaler Partizana do sada je odigrao samo 13 minuta u Seriji A i to na tri utakmice. Dobijao je šansu baš na kašičicu i nije uspeo da pokaže šta zna za tako malo vremena na terenu.

Mladog Srbina želeo je prethodnih sedmica i drugoligaš Ćitadela, tako da je vrlo moguće da će u januaru promeniti sredinu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading