(VIDEO) Srbin ga dao posle četiri meseca!

Autor:

Sport

08.12.2018

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji napadač Spartaka i Crvene zvezde postigao je prvi gol za Orenburg, ali taj pogodak nije doneo ruskom premijerligašu bodove protiv šampiona, Lokomotive iz Moskve. A mogao je. Dugo je Orenburg vodio, imao šansu da dokusuri velikog rivala. Na kraju Lokosi su napplatili kvalitet više, okrenuli rezultat i stigli do trijumfa – 2:1

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đorđe Despotović

Poslednji gol snažni srpski napadač postigao je još u julu i to u dresu Astane. Ove sezone nije bio standardan u redovima Orenburga, odigrao je osam utakmica, ali je deveta bila plodonosna.

Igrao se osmi minut susreta u Moskvi, Orenburg je organizovao lep napad. Na kraju je Sutormin samo ćušnuo loptu, a Despotović je bio brži i spretniji od Kverkvelije i Hovedasa i ćušnuo loptu u mrežu.

Odolevao je Orenburg. I ne samo da je odoleveo, nego je imao šansu da u 55. minutu stigne do još jednog gola. I opet je u centru pažnje bio Đorđe Despotović. Ovog puta srspki napadač je izgubio duel jedan na jedan sa golmanom Lokomotive Giljarmeom.

Dugo je sve mirisalo na iznenađenje u Moskvi. Međutim, kako je vreme prolazilo Lokomotiva je pojačavala pritisak. Kazna za promašen zicer fudbalere Orenburga stigla je do 77. minute. Pogodio je Džeferson Farfan. Samo nekoliko minuta kasnije pogodio je i Fernandeš.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading