Promenio je ime jer se STIDEO SRBIJE, a sada mu se SMEJE CELA PLANETA!

Autor:

Sport

08.12.2018

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svojim ponašnjem izaziva veliku pažnju gde god da se pojavi, ali sada je zbog onoga što je uradio u Bugarskoj - kažnjen. Reč je o nekadašnjem strategu Spartaka iz Trnave, poreklom iz Srbije koji se stidi svojih korena pa je zbog toga promenio ime - Nestor El Maestro.

RepublikaFoto: instagram.com/spartak_sk
Nestor El Maestro

Trener CSKA iz Sofije, Nestor el Maestro, na utakmici protiv Ludogoreca (1:1) je bukvalno molio sudiju da još malo produži bugarski debri.

Ubeđen da njegovi izabranici mogu da ostvare pobedu, iznenadio se kada je video da će biti samo dva minuta sudijske nadoknade vremena. A onda je kleknuo je pred arbitra - i molio ga da doda još koji minut. Tačnije, da ih ukupno bude šest:

 

 

Nisu dugo čekali u Fudbalskom savezu Bugarske da reaguju. Bez obzira što se on izvinio za to ponašanje, Disciplinska komisija ga je kaznila sa jednom utakmicom zabrane vođenja ekipe, navodeći da je to zato što se neprimereno ponašao na prvenstvenom meču.

Umesto njega, ekipu CSKA će na gostovanju Vereji u nedelju voditi njegov mlađi brat, Nikon, javlja bugarski sajt "Korner" uz naslov "Molitve Nestorove nisu bile uslišene".

Ovaj 35-godišnji fudbalski trener, u čijem štabu je od prošle sedmice i Ljupko Petrović, rođeni je Beograđanin. Kao osmogodišnjak se sa porodicom preselio u Englesku, gde je prvi put odlučio da promeni ime i to stideći se svog porekla.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading