Superliga: Napredak na "Marakani", Partizan gostuje Radu

Autor: Tanjug

Sport

07.12.2018

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstojećeg vikenda nastavlja se takmičenje u Superligi Srbije utakmicama 20. kola, u kome fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Napredak, a Partizan gostuje na Banjici ekipi Rada.

RepublikaFoto: Starsport

Pretposlednji vikend prvog dela sezone večiti rivali žele da na najbolji mogući način privedu kraj godine, isto kao i drugoplasirani niški Radnički koji igra na svom terenu protiv subotičkog Spartaka.


Napredak je često znao da zaustavi Zvezdu, čak i u Beogradu, a poslednji poraz prvaka Srbije u domaćem šampionatu bio je upravo od Kruševljana u oktobru prošle godine (1:0).
RepublikaFoto: Starsport



Tim Vladana Milojevića verovatno će delom misli biti i u susretu sa Pari Sen Žermenom na oproštaju od Lige šampiona, iako je odbrana trofeja šampiona imperativ.

Sa druge strane, Partizan ide pretposlednjem Radu sa željom da pobedi na poslednjem gostovanju turbulentne sezone (godine) i pokuša da se primakne na tabeli.

Crno-beli su slavili u poslednjih šest susreta sa "građevinarima", kojima sledi grčevita borba za opstanak.

U sličnoj situaciji je subotički Spartak pred put u Niš, a od ostalih utakmicama ove runde izdvaja se još duel Bačka - Vojvodina i Proleter - Čukarički.

Raspored utakmica 20. kola, sutra: Crvena zvezda - Napredak (19 sati). Nedelja: Dinamo - Voždovac (13), Mačva - Radnik (13), Radnički Niš - Spartak Subotica (13), Zemun - Mladost (13), Bačka - Vojvodina (17), Proleter - Čukarički (17), Rad - Partizan (17).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading