PRETRNULA SAM KAD JE MILAN PAO!

Autor:

Sport

07.12.2018

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muk iz 52. minuta sa stadiona u Subotici i dalje je prisutan u porodici Borjan. Golman Crvene zvezde nezgodno je pao posle jednog vazdušnog duela u susretu sa Spartakom (3:1) i počeo da se previja od bolova, a ubrzo je i vozilom Hitne pomoći prevezen u bolnicu.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Snežana i Milan Borjan

Tada niko na stadionu nije znao ozbiljnost povrede, pa ni Milanova (31) supruga Snežana, koja je samo nemo posmatrala sve sa nevericom. Ni dan kasnije ona se nije oporavila od šoka, što je i potvrdila u razgovoru za Srpski telegraf.

- I dalje sam uznemirena, baš sam se potresla. Ne mogu ni sad da pričam o tome, pretrnula sam, jer vidim tu scenu kako moj Milan pada. Molim vas da me razumete, u šoku sam - rekla nam je kratko gospođa Borjan.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Borjan

Na svu sreću, kao što se i vidi na fotografiji iz bolnice koju je Snežana podelila na Instagramu, čuvar mreže srpskog šampiona je dobro i nalazi se u sigurnim rukama. Imao je samo vrtoglavicu, zbog čega se i srušio neposredno nakon sudara u vazduhu. Prijem u bolnicu je bio samo preventivan, da se obave sva potrebna ispitivanja.

Prema informacijama sa Marakane, Borjan bi trebalo da bude spreman za nastavak sezone, verovatno i za vikend-susret sa Napretkom, a onda i duel sa PSŽ u utorak u 6. kolu Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading