SASLUŠAJTE NAS, SVI SMO NEVINI!

Autor:

Sport

07.12.2018

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Crvena zvezda zatražio je da svi njegovi čelnici budu saslušani pred istražnim organima Francuske, ekskluzivno saznaje Srpski telegraf!

RepublikaFoto: Starsport
Čelnici Zvezde

U klubu sa Marakane odlučno stoje iza teze da nemaju nikakve veze sa pisanjem lista Ekip, koji je naveo da je jedan funkcioner crveno-belih želeo da uplati pet miliona evra na poraz od PSŽ sa najmanje pet golova razlike. Pomenuti meč 2. kola Lige šampiona završen je rezultatom 6:1 za "svece".

SKIDAJU LJAGU

Dakle, u Ljutice Bogdana su toliko uvereni u svoju nevinost da su Francuskom nacionalnom finansijskom tužilaštvu, koje istražuje sve okolnosti u vezi sa pomenutom utakmicom, dostavili dopis u kojem zahtevaju da svi budu saslušani u što skorijem roku.

- Rukovodioci Crvene zvezde žele da se spor pred francuskim organima okonča u što kraćem roku kako bi se skinula ljaga sa imena kluba. U to ime poslali su pismo Francuskom nacionalnom finansijskom tužilaštvu da apsolutno stoje na raspolaganju, da su spremni da budu saslušani i da će se rado odazvati na pozive da pojedinačno svedoče i odgovore na sva pitanja. I to što pre. Međutim, iz tužilaštva je stigao odgovor da do januara nisu u mogućnosti da saslušaju članove uprave Zvezde - tvrdi sagovornik našeg lista sa Marakane.

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

INTERNA ISTRAGA

Isti izvor navodi i da je u klub iz Niona stigla zvanična poruka da Evropska fudbalska unija (UEFA) ne vodi nikakvu istragu ili postupak protiv srpskog šampiona kada je reč o meču protiv Pari Sen Žermena.

- UEFA je saopštila Zvezdi da nema nikakve dokaze u umešanost srpskog kluba u bilo kakve nečasne radnje, a to je potvrđeno zvaničnim dokumentom koji je iz Niona stigao u Ljutice Bogdana - dodaje izvor Srpskog telegrafa.

Crvena zvezda je sprovela i svojevrsnu internu istragu unutar kluba, a kompletna dokumentacija poslata je u Francusku. Za sad ostaje da će klub iz Ljutice Bogdana pred francuskim tužilaštvom predstavljati advokat Erik Dipon Moreti i poslovni direktor Stefan Pantović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading