Stigao u Zvezdu kao veliko pojačanje, a već napušta klub?

Autor:

Sport

06.12.2018

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verovalo se, početkom leta, da će nekadašnji kapiten Vojvodine Dejan Meleg ove sezone biti jedan od nosilaca Zvezdine igre. Tim pre što je na Marakanu stigao kao velika želja sportskog sektora, posle dugotrajnih pregovora sa Kajzerijem.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Međutim, nekadašnji omladinski reprezentativac Srbije nije uspeo da se izbori sa ozbiljnom konkurencijom u ofanzivnom delu manevra. Pao je prvo u drugi, potom i treći plan. U poslednje vreme retko dobija šansu i u prvenstvenim mečevima.

Od početka sezone svega sedam puta je oblačio Zvezdin dres, samo tri puta je imao zvanje startera. Poslednji put se to desilo još 12. avgusta u sudaru sa Spartakom iz Subotice na domaćem terenu.

Levonogi vezista je potpisao trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, ali bi sa klubom sa Marakane mogao da se rastane već ove zime. Pitanje je hoće li samo privremeno razdužiti crveno-belu opremu i otići negde na pozajmicu, ili će jednostavno raskinuti ugovor sa srpskim šampionom.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Meleg ponovo u Novom Sadu

Kako se može čuti novosadska Vojvodina je izrazila želju da obnovi saradnju sa bivšim kapitenom i pomogne mu da karijeru vrati na put. Pre Crvene zvezde Meleg je nosio dres Kajzerija, ali se ni u Turskoj nije naigrao. Iza njega je već 18 meseci nekonstantnog igranja, a to za igrača u njegovim godinama može da bude problem.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading